Kedves Érdeklődő családok!

A Napraforgó Waldorf Iskola 2021/22-es tanévben indítandó első osztálya szervezéséhez kapcsolódóan előadássorozatot hirdet az érdeklődő szülők részére. Az iskolánk tanárai által tartott tematikus előadások érintik a Waldorf-pedagógia, az iskolai élet és a beiskolázás főbb kérdéseit. Az előadások után lehetőséget biztosítunk a témával kapcsolatos szabad beszélgetésre, kérdések megfogalmazására.
Felhívjuk a figyelmet, hogy a helyszín csak a kötelező járványügyi intézkedések betartása mellett látogatható (orrot és szájat eltakaró maszk, belépéskor kézfertőtlenítés, 1,5 méteres védőtávolság megtartása)! Az előadások felnőttek számára szerveződnek, kérjük gyermekeiteket ne hozzátok magatokkal.

a legújabb kormányrendelet értelmében a fokozódó korlátozások miatt a Szülők Iskolája előadássorozat nyitó előadásán csak 20 fő vehet részt.
A fentiekre tekintettel az alábbi kéréssel fordulunk a levelezőlistánkra regisztrált családokhoz:
– A hétfői előadásra csak azokat a családokat hívjuk, akik még nem tagjai Waldorf-közösségünknek, akiknek még nem jár hozzánk gyermeke. (Az iskolai közösség számára másik időpontot és formát keresünk a találkozásra, amelynek részleteiről később levélben, hírlevélben küldünk tájékoztatást.)
– A levelezőlistánkra eddig már regisztrált érdeklődő családokat tudjuk fogadni.
Egy családból 1 főt tudunk fogadni.
Hétfőn reggel 8 órától telefonon (+36-70/947-8527) lehet regisztrálni az előadáson való részvételre.

Az első előadás időpontja: 2020. november 9. (hétfő) 17-19 óráig A személyiség fejlődésútja a Waldorf-iskolában címmel. Az előadás témája: korunk égető szükségszerűsége az ember hármas tagozódásának felismerése és ebből következő pedagógiai paradigmaváltás, s milyen válaszokat ad a pedagógia korunk tüneteire.
Az előadó: Kotormán Márta osztálytanító, kézimunkatanár
Helyszín: Méliusz Juhász Péter Könyvtár Nagyelőadó (Debrecen, Bem tér 19/D)

Az előadássorozat további tervezett időpontjai: november 30., 2021. január 11., 2021. február 01.
A későbbi előadások szervezésekor az aktuális járványügyi rendelkezések lesznek irányadók, az időpontok változtatásának jogát fenntartjuk.

Azoknak, akik nem tudnak személyesen részt venni a férőhely-korlátozás miatt a mostani előadáson, e-mailben, telefonon vagy a következő előadásokon van lehetőségük tájékozódásra.
A következő előadásokra jelentkezéskor ők fognak elsőbbséget élvezni.

A Méliusz Könyvtár megerősítette, hogy a helyszínen ellenőrizni fogják a résztvevők számát, így ettől a számtól a legjobb jószándékunk ellenére sem tudunk eltérni.