Hangák (hangak.hu) egy támogató, egymást segítő, női közösség a jobbító szándék iránt elkötelezett, nyitott csapat. A Hangák Zöldközösségi Szerveződés célja együtt lenni, együtt tenni, környezettudatosabban létezni a hétköznapokban, és másokat is erre biztatni.
Abban próbálunk segíteni, hogy Te is megtaláld az utad, hogyan tehetsz környezetedért a hétköznapokban, hogyan lesz a fenntarthatóság egy nehezen megfogható kifejezés helyett egyszerű és mindennapi gyakorlat. Magyar bio-, öko- és környezetbarát gyártókkal (Cleaneco, Eco Clean, Zöldlomb, Tulasi, Ahimsa, Mosómami, Olivia, Hetedhét, stb.) összefogva közösségi vásárlás keretében juttatunk el zöldinfókat, termékeket egyre több családhoz. Társadalmi vállalkozásunkban nincs profit, mégis mindenki jól jár, iskolánk alapítványa is támogatásban részesül. A magyar termékek népszerűsítésével hazai gyártókat támogatunk.
Ha szeretnél havi rendszerességgel hírlevelet, terméklistát kapni, személyes átvétellel terméket rendelni, kérlek, jelezd az alábbi e-mail címen: tulipansziv@gmail.com (Kovács-Petrofszky Zsanett, 6. és 8. osztályos szülő).

Tégy egy lépést, mindegy mekkorát, és zöldülj velünk!