Egy kiadós zápor után felkerekedett ismét az ötödikesek serege Ildikó és Ági nénivel, hogy egy liliomfát ültessen el a Babits utcai ovisokkal, ahová két kis testvér is jár.
A gödröt már megásta a kertész bácsi, így csak oda kellett vinni az erős fiúk csapatának. Ez összpontosított közös munkával igen jól sikerült.
Énekkel köszöntöttük egymást és ezt a szép napot. Szállt az Én kis kertet kerteltem, Bújj, bújj zöld ág és a Tavaszi szél dallama a sok gyermek szájából.
Ezután locsoltunk, tapostunk, döngöltünk és egyszer csak ott állt délcegen a fa. Imre bácsi ajándék nemzeti szalagját Febe és Villő masnira kötötték a kis fácska derekára. Áldásmondás után megvendégelték a népes csapatunkat. Elkezdődött az udvari játék, mi pedig szépen elköszöntünk.
Reméljük, sok szép virág nyílik majd a fácskánkon.

Kovács Ágnes
5.o. osztálytanító


Köszönjük ezt a szeretettel és nyugalommal teli délelőttöt! Ha a tulipánfára nézünk, mindig eszünkbe fog jutni, hogy a természetet kötelességünk védeni, hogy az óvodásaink is részesei lehessenek a szépségének. Munkátokhoz további sok sikert kívánunk!

Köszönjük a Babits utcai óvodások és a dolgozók nevében:
Székelyné Veres Erika
óvodavezető-helyettes

LÉLEKzetFÁK faültetési projekt   ••••►