Az 1. osztály a debreceni Sunbelt Kft. meghívására érkezett a cég raktárépületéhez, akik a faültetéssel támogatják iskolánk kezdeményezését.
Egy kis nyírfát kaptunk ajándékba az osztályunk szülőpárosától (Nagy Gyöngyi és Péter). A gyerekek nagy izgalommal készülődtek és a suhogó eső sem vette el a kedvüket. Mire megérkeztünk a faültetés helyszínére, a nap kibújt és hétágra sütött.
A kis fát ‒ ami nem sokkal volt magasabb, mint az osztály legmagasabb tagjai ‒ alaposan megfigyeltük, megsimogattuk és furulyáztunk is számára, hogy életerős, nagy fává nőhessen. A gyerekek lelkesen lapátoltak, ültettek és boldogan ölelgették a vendéglátók nagy kutyáját, …és ürítették ki a hatalmas pogácsás kosarat.
Abban állapodtunk meg, hogy nyolcadik osztályosokként, ballagás előtt mindenképpen meglátogatjuk a fánkat, hogy összemérhessük magunkat vele: vajon ki nőtt nagyobbat az eltelt 8 évben?!

Gondán Paszternák Klára
1.o. osztálytanító


A monoton hétköznapok után valódi élmény volt látni a nyüzsgő gyereksereget 4 fős cégünk udvarán. Öröm számunkra, hogy lehetőséget biztosíthattunk a gyerekeknek, hogy minél hamarabb tudatos figyelmet fordítsanak környezetünk védelmére.

Sunbelt Kft.
Debrecen

LÉLEKzetFÁK faültetési projekt   ••••►