Kedves közösség!
A segítségetekre van szükségünk!
Ideális esetben az őszi időszak arról szól, hogy a következő évi fesztivált megalapozzuk, meghatározzuk a helyszínt és az időpontot, és elkezdjük a programok előkészítését. A 2022-es nyár után azonban ennél nagyobb kihívásokkal nézünk szembe: a kiszámíthatatlan gazdasági fordulatok és előre nem kalkulálható extra költségek miatt az idei fesztiválunk 3 millió forint veszteséggel zárult.
A következő fesztivál szervezését csak akkor tudjuk elkezdeni, ha ez a 3 millió forint összegyűlik és kiegyenlítjük a tartozásainkat. Ezért a közösség erejéhez, hozzátok fordulunk. Adománygyűjtést indítunk, amin keresztül támogatni tudjátok, hogy a fesztivál még sokáig fennmaradjon.
A Waldorfeszt szervezői közösségeként az elmúlt tizenkét évben önkéntesen, szabadidőnkben igyekszünk egy olyan kulturális teret teremteni, ahol a zenészek, művészek, civil szervezetek, fiatalok és idősek együtt,  szabadon, egy nyugodt és békés környezetben tölthetnek el pár napot.
Azon dolgozunk, hogy ezt még sokáig csinálhassuk – nektek, veletek, de ehhez most minden eddiginél nagyobb összefogásra van szükség.
Ha teheted, támogasd adománygyűjtésünket, hogy összejöjjön a 3 millió forint, és életben maradhasson a kezdeményezés, amit 12 éve ápolunk önkéntesen, szabadidőnkben, pusztán azért, mert szeretjük csinálni ezt a fesztivált.
A kampányunk az Adjukossze.hu-n fut, ahol megtaláltok minden részletet, és a támogatási kategóriákat is. Minden egyes 10.000 Ft-os támogatás egy kő az úthoz, ami segít minket a célunkat elérni. Ebből a kőből 300 db-ra van szükségünk most, amivel kirakhatjuk a 2023-as Waldorfeszthez vezető utat.
Köszönjük a támogatásotokat, és köszönjük a türelmet és megértést azoknak, akiket még nem tudtunk kifizetni.
Adjátok tovább a hírt, hogy minél több emberhez eljusson – most mindenkire szükségünk lesz!
Adjuk össze! >> Add tovább!”
Rügy Egyesület 
Waldorfeszt szervezői közössége