November 24-én a Szülői Kollégium által szervezett,
immár hagyományos Kincsem Bazárunkkal kezdetét veszi az adventi időszak.

A Kincsem Bazár a délután során lehetőséget ad majd a gyerekeknek a kézműveskedésre, ajándékkészítésre, gyertyaöntésre, a szülők pedig elsősorban az iskolai szülői körből jelentkező mesterek, művészek, vásárosok portékáiból válogathatnak, és a 8. osztály által szervezett teaházban melegedhetnek, beszélgethetnek.

A nap során szeretnénk nehéz sorsú családok részére élelmiszercsomagokat gyűjteni, amit Keuter Hessel (4.,5.,8.o szülő) a CHE (Misszió az Egészséges Közösségekért) holisztikus fejlesztési program keretén belül juttat el az érintettekhez. Hesselék munkájuk során nehéz sorsú embereket támogatnak, akiknek reményt visznek a szegénységben és kiutat, fejlődési lehetőséget igyekeznek biztosítani a sokszor kilátástalannak tűnő helyzetükben.
Ha szeretnétek hozzájárulni ehhez a munkához, akkor a Kincsem Bazárra várjuk a felajánlásaitokat főként tartós élelmiszer/termék formájában (pl. liszt, cukor, tészta, szaloncukor, tea, margarin, szalámi, gyümölcs (alma, mandarin), esetleg tojás, tej, olaj, mosópor, szappan), illetve jó minőségű ruhákat, játékokat is örömmel fogadunk.

2017 Kincsem bazár

Mentés