Legyen az Év fája egy debreceni kocsányos tölgy!

Idei első zöld kihívásunkban Váradi Zoltán, a Természettár vezetője felhívását osztjuk meg veletek:

„A debreceni Természettár idén jelölte a debreceni Déri téri kocsányos tölgyet az Év Fája díjra. Még soha nem került be debreceni fa a döntőbe, de idén ez sikerült. A Déri téri kocsányos tölgy igazi legenda, megérdemelné, hogy 2020-ban Magyarországon az Év Fája címet viselje.

A verseny egy egyszerű szavazás, melyben mindenki szavazhat a döntőbe jutott tíz fa egyikére. A szavazáswww.evfaja.hu oldalon történik, ahol a narancssárga színű „szavazás” gombra kattintva megtekinthetők a döntős fák. A debreceni fát kiválasztva a zöld színű „Ez a történet és fa legyen a nyertes” gombra kattintva és az adatvédelmi kis négyzetet bejelölve, valamint egy email címet megadva lehet szavazni. A továbbiakban egy email üzenet érkezik a saját levelezőrendszerbe, ahonnan a szavazatot lehet aktiválni. Egy email címről csak egy alkalommal lehet szavazni. Szavazni 2020. október 1-ig lehetséges.

Szeretnénk, ha debreceni tanárok, tanulók és szüleik részt vennének ebben a remek programban, ismerjék ők is meg a belváros igazi fa matuzsálemét! Fogjunk össze mi Debreceniek, mutassuk meg az országnak, hogy mi cívisvárosiak erősek vagyunk és összetartunk! A nyertes fa nem csak Magyarország Év Fája címet viselheti, de megy tovább az európai döntőbe is.”

Olvassátok el a debreceni Déri téri kocsányos tölgy pályázati adatlapját a történetével együtt, legyünk rá büszkék, szeressük, és nyerjük meg!

 

Zöld üdvözlettel, a Bocskorszíj Társaság

Letoltheto PDF    ZÖLD KIHÍVÁSOK  2020/21-01 – AZ ÉV FÁJA

TOVÁBBI ZÖLD KIHÍVÁSOK   ••••►