Látogass el a Debreceni Állat- és Növénykertbe ezen a hétvégén!

Egy izgalmas programot ajánl számunkra, örökbefogadó közösségünknek is Pittlik Fanni, a Nagyerdei Kultúrpark zoopedagógusa.

Szeptember 21. (szombat) a Vörös Pandák Világnapja

„A kispandák ismeretesen nagy népszerűségnek örvendnek nem csak az állatkertekben, de őshazájukban, a Himalája hegységrendszer országaiban is. Sajnos ez a népszerűség okozza többek között vesztüket is, hiszen az illegális állatkereskedelem áldozatává válhatnak. A Nemzetközi Vöröspanda Világnap éppen erre hívja fel a figyelmet minden év szeptember harmadik szombatján.

Ha módotokban áll, gyertek el, látogassátok meg pandáinkat és érezzétek jól magatokat a tematikus foglalkozáson, mely 13 és 15 óra között lesz megtartva a gyermekek számára, vagy a 11 órakor induló szakvezetésen, ahol a Növénykertünkben növő bambuszokkal, a pandák kedvenc eledelével is megismerkedhettek.

Azok a gyerekek, akik macskamedve arcfestéssel, jelmezben vagy álarcban érkeznek az állatkertbe, 50 % kedvezményt kapnak a jegyárból. A belépőkből az Állatkert kispanda tenyészprogramját – egy hím kispanda érkezését – támogathatjátok.”

Jó látogatást, szép állatkerti sétát kívánunk!

Zöld üdvözlettel, a Bocskorszíj Társaság

Letoltheto PDF    ZÖLD KIHÍVÁSOK  2019/20-03VÖRÖS PANDÁK VILÁGNAPJA

TOVÁBBI ZÖLD KIHÍVÁSOK   ••••►