A 8. osztály igazán mindent megtesz azért, hogy megvalósuljon nagy álmuk és eljussanak a Bahamákra:) De ha odáig nem is, mindenesetre szorgalmasan gyűjtögetik a forintokat, ami kitartó munkájuk gyümölcse lesz.
Még alig vannak túl az szilva- és almaszedésen, illetve vásáron, máris újabb projektbe fogtak a Mihály-nap próbájaként. Két üst alá is befűtöttek egyszerre, az egyikben szilvalekvár a másikban pedig zakuszka rotyogott több órán keresztül. Persze az előkészületekkel (szilvamagozás, darálás, hagymapucolás, paprikadarálás, padlizsánsütés, répareszelés) is volt elég dolguk. Igazi erőpróba volt ez számukra, hiszen a munkát péntek reggel kezdték, de az utolsó üveg szilvalekvár este 7 óra körül került az üvegbe és onnan a jó meleg dunsztba. 
A dunszt azóta kihűlt, a lekvárok és a zakuszkásüveg ezen a héten kapták meg méltó ruhájukat, szintén a szorgos 8. osztályos kezek által. És a jövő héten el is kezdik árusítani az elkészült finomságokat, amiről plakátokon értesülhettek majd! Annyit elárulhatok, hogy nagyon finomak!!! És ügyesnek kell lenni, aki szeretne belőle, mert igen nagy a kereslet :)

ZAKUSZKAPROJEKT KÉPEKBEN