Kedves szülők, érdeklődő fiatalok!

A debreceni Napraforgó Waldorf Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola szeretettel várja a 2019/20-as tanévben induló 9. osztályába a Waldorf-pedagógia iránt érdeklődő családokat.

A kapcsolattartás megkönnyítése érdekében az induló osztály iránt érdeklődő szülők számára létrehoztunk egy levelezőlistát, amelyre folyamatosan várjuk a jelentkezéseket az iskola titkárságán:
Tömöriné Katona Hajnalka, iskolatitkár
Email: waldorf@napraforgoiskola.hu
Telefon:  +36-52/ 415-147, +36-70/ 947-8527

Az év folyamán e levelezőlista lesz a szervezés, kapcsolattartás fóruma, ezen értesítjük az érdeklődőket, családokat a felvételi folyamat lépéseiről, feladatairól, az iskolai élet fontos programjairól.
A leendő 9. osztály számára szervezett találkozási alkalmak részben egybe fognak esni a párhuzamosan szerveződő első osztály előadási alkalmaival, hiszen mindkét esetben lényegesnek tartjuk, hogy az érdeklődők jelentkezésük előtt minél mélyebb betekintést nyerhessenek iskolánk életébe, a Waldorf-pedagógiába.
Fontosnak tartjuk, hogy ezeken az alkalmakon minél többször jelen tudjatok lenni, hiszen ezzel megkönnyíthetitek az iskolaválasztással kapcsolatos döntésetek meghozatalát.

Fontosnak tartjuk, hogy ezeken az alkalmakon minél többször jelen tudjatok lenni, hiszen leendő Waldorf-osztályközösségeteket már a folyamat ezen szakaszában is meg lehet alapozni, erősíteni.
Mindezekről, iskolánk életéről, a Waldorf-pedagógiáról HONLAPunkon, valamint FACEBOOKoldalunkon találhattok bővebb információt.

Debrecen, 2018. október 05.

Köszönettel és üdvözlettel:
Varga Ildikó
Iskolaképviselő