Szeptember 24-én (péntek) 18 órától éjfélig kerül sor a 10. osztály tavalyi évről elmaradt báljára, amelyre ezúton is szeretettel invitálunk Benneteket.

 Helyszín: Symphonia étterem

A Szüreti Beavató Bál programjában az osztály keringője és a közös vacsora mellett táncház, tombola, meglepetéskoncert és sztárvendégként DJ Árpi bácsi is szerepel.
A további részleteket a meghívóban találjátok.
  A belépőjegy ára 5000 Ft, ez az összeg a svédasztalos vacsora árát, ill. egy welcome-drinket tartalmaz. Aki emellett szívesen hozzájárulna a bál költségeihez, ill. a 10.osztályosok tervezett külföldi útjához, annak lehetősége van felajánlással élni (kihelyezett adományláda) vagy támogatói jegyet vásárolni az irodában tetszőleges összegért.  
  Belépő- és támogatói jegyeket, tombolákat hétfőtől csütörtök 12 óráig vásárolhattok az irodában, illetve a bál helyszínén 18.30 óráig van lehetőségetek tombola vásárlására.

ITT láthatjátok a 10. osztályosok személyes meghívását.

A rendezvény zártkörű, azon az iskola gimnazista diákjai, szüleik, tanárok, munkatársak és érdeklődő szülők vesznek részt. A bálra az érvényes járványügyi intézkedések vonatkoznak, kérjük ezek figyelembevételével döntsetek a részvétel mellett (egészséges, tünetmentes állapot, ill. védettségi igazolvány megléte).