Több mint egy évtizede foglalkozom kerámiázással, ékszerek, kiegészítők készítésével és gyerek programok tartásával. Csak kézi formázást szoktam tanítani, korongozást nem. A tervezéstől a teljes kerámia tárgy kivitelezéséig – minden tárgyi feltételem adott, a mázazástól az égetésig.

Júliusban megrendezendő táboraim időpontjai:
Július 02-06., július 09-13., július 16-20., július 23-27., július 30-augusztus 3.
A táborba reggel 7-től délután 17-ig lehet jönni, hétfőtől-péntekig.

Reggel mindig bevárjuk egymást, közösen megreggelizünk, majd elkezdjük a kerámiafoglalkozást, ami mindig délelőtt van. Mese köré fonva a foglalkozás, a gyerekek a kerámiához kapcsolódó technikai lépésekkel és néhány művészeti alapfogalommal ismerkedhetnek meg. A foglalkozás után szabad játék az udvaron, majd ebédelünk.
Az ebéd után csendes pihenőt tartunk, amiben van lehetőség szó szerint elpihenni ilyenkor egy félóra gyurmamesét szoktunk nézni, ami a szórakozás mellett sok ötletet is ad a kézi formázáshoz. Bábszínház, társas, saját előadásokkal szórakoztatjuk magunkat.:) Ilyenkor szoktam könyvből is mesélni.
A pihenő végeztével kimegyünk az udvarra, árnyékos fák alatt zajlik szőnyegen a délutáni kézműveskedés, megterítünk az uzsonnához és mindenki a maga ritmusában uzsizhat és csatlakozhat az alkotáshoz. Ezeket a tárgyakat már aznap haza is viheti a gyerkőc. A kerámiákat csak szeptemberben egyeztetett időpontban adom át, mivel száradni és égetnem kell még az elkészített darabokat.
Pénteken történik a mázazás, erre kifejlesztettem egy színtestes festési módszert, amivel nem kell megvárni az első zsengélő égetést, hogy mázazni lehessen. Úgy kerülhet vissza az alkotóhoz a kerámia, hogy minden a saját elképzelése és munkája szerint történik.
Délután kerül sor a dobozszínházra is minden napra egy új mesével.
Az udvaron van lehetőség homokozni, kis házikóban játszani, ami igen kedvelt szokott lenni a gyerekeknél.
A tábor ára 25.000 Ft, van lehetőség kevesebb napra is jönni, így napi 5.000 Ft.

Ha bárkinek bármilyen kérése van, kérlek, fordulj hozzám bizalommal!
Elérhetőségeim: 30/ 354-5829
                          puskasanika@gmail.com
                          facebook: Puskás Ani