Kedves Közösségünk!

Örömmel értesítünk Benneteket arról, hogy Egér a Marson – élmény- és felfedezésközpontú storyline melegházépítéssel a Napraforgó Iskolában projektcímmel az iskolánkat fenntartó „JÓ RITMUS” Alapítványt az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő és a Nemzeti Tehetség Program 950.000 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesítette.

A pályázat célja: A matematikai, természettudományos és digitális kompetenciák erősítését szolgáló hazai és határon túli tehetségsegítő programok támogatása

Pályázati azonosító: NTP-MTTD-20-0033

Célunk: egy olyan természeti nevelést segítő 60 órás tehetségfejlesztő foglalkozássorozat indítása, mely egy kitalált, storyline vonalát követve (Egér a Marson), megismerteti a melegházas gazdálkodás lényegét, lehetőségeit, előnyeit. A cél az, hogy egy olyan melegházat készítsünk el, ami egy egér méretű élőlényt el tud tartani és közben egy piacra vihető termék felé tereljük a kísérletünket. A foglalkozássorozat során új, innovatív élelmiszertermelési, -előállítási lehetőségekkel is megismerkednek a diákok.