Kedves Szülők!
Az elmúlt években számtalan alkalommal találkozhattatok iskolánk szimbólumával, a napraforgóval. Az idei évben szeretnénk lehetőséget adni Nektek, szülőknek arra, hogy a sokszor megtapasztalt kreativitásotokat most ennek a témának a jegyében megmutathassátok a gyerek- és a szülői közösség részére.
Arra kérünk benneteket, hogy bármilyen technika, kézműves módszer segítségével valamilyen alkotáson, használati tárgyon szerepeljen a napraforgó. A nevezésnek nincs sem anyag, sem technika, sem méret megkötése.
Az általatok készített tárgyakat szeretnénk a Szent György-napi Forgatagon kiállítani, hogy ezzel a kiállítással is kapcsolódjunk az iskola 21. évfordulójához.
A tárgyakat nem értékeljük, hiszen az alkotás szabadsága nem tenné összehasonlíthatóvá azokat. Ugyanakkor bízunk abban, hogy a fantáziátokat megmozgatja a motívumban rejlő sokféle lehetőség és mondanivaló.
Amennyiben szeretnétek részt venni az általatok készített alkotásokkal, használati tárgyakkal, kérjük, legkésőbb április 20-ig adjátok le az iskola irodájában, névvel és kitalált címmel. Az általatok készített szépséges alkotásokat szeretettel adjuk vissza a kiállítás lebontása után.
Örömteli alkotást kívánunk sok szeretettel!