A szellemi együttműködés lendületével várunk minden érdeklődőt Martin Keizer művészetterápiás kurzusának következő alkalmára május 18-án (szombaton) 10-17 óráig.
Martin Keizer holland származású, évek óta Magyarországon élő művészetterapeuta, aki hosszú évek óta segíti a Waldorf-óvónőképzés, -tanárképzés, a Waldorf-közösségek életét, munkáját.
Az antropozófiai alapú művészetterápia kurzus témája évről évre változik, de bármi legyen is a fő téma, a résztvevők minden alkalommal hatalmas segítséget kapnak önismereti munkájuk folytatásához, vagy épp annak elkezdéséhez különböző témák, technikák, anyagok segítségével.
A kurzus idei témája Martin ajánlásában:
„Szeretet és Bölcsesség lelki és földi világban. A szeretet és a bölcsesség felismerése magunkban azt jelenti, hogy az életfolyamatokban a bennünk levő kettősség által megtaláld az „arany középutat”. Művészeti gyakorlatok mint segítség a mindennapi életünkben, a munkánkban.”
Ára: 4500 Ft/alkalom. A kurzus alkalmanként is látogatható, de érdemes végigkövetni az egész ívét. Előképzettség nem szükséges.
A szervezés megkönnyítése érdekében kérünk mindenkit, hogy jelentkezzen a martinkurzusdebrecen@gmail.com e-mail címen.