Kedves Érdeklődők!

Jövő hét szombaton, április 20-án 10-17 óráig ismét lehetőségünk nyílik elmélyülni idei témánkban, az arany középút megtalálásában – a szélsőségek által.
Folytatjuk Utunkat a Szeretet és a Bölcsesség fonalát követve, amelyen ezúttal is a művészi munkáink lesznek segítségünkre, hogy kulcsokat, válaszokat kaphassunk az előttünk álló ajtókhoz.

Martin Keizer holland származású, évek óta Magyarországon élő művészetterapeuta, aki hosszú évek óta segíti a Waldorf-óvónőképzés, -tanárképzés, a Waldorf-közösségek életét, munkáját.
Az antropozófiai alapú művészetterápia kurzus témája évről évre változik, de bármi legyen is a fő téma, a résztvevők minden alkalommal hatalmas segítséget kapnak önismereti munkájuk folytatásához, vagy épp annak elkezdéséhez különböző témák, technikák, anyagok segítségével.
A kurzus idei témája Martin ajánlásában:
„Szeretet és Bölcsesség lelki és földi világban. A szeretet és a bölcsesség felismerése magunkban azt jelenti, hogy az életfolyamatokban a bennünk levő kettősség által megtaláld az „arany középutat”. Művészeti gyakorlatok mint segítség a mindennapi életünkben, a munkánkban.”
Ára: 4500 Ft/alkalom. A kurzus alkalmanként is látogatható, de érdemes végigkövetni az egész ívét. Előképzettség nem szükséges.

A Húsvéti hétvégére tekintettel nagyon fontos, hogy lássuk, hányan érkeztek, ezért most vasárnap (04.14.) estig kérjük, jelezzétek a martinkurzusdebrecen@gmail.com e-mail címen, hogy ki szeretne részt venni a kurzus ezen napján!
A kurzus ez évi következő időpontjai még: május 18., június 8.
Várunk minden érdeklődőt szeretettel, visszajelzéssel!
Köszönettel és üdvözlettel: a szervezők