Kedves Szülők!

Következő héten szombaton lesz Sam Betts utolsó műhelymunkája. Szeretnénk Tőle minél többen együtt elbúcsúzni. Személyisége, tudása, őszinte érdeklődése irántunk, és a problémáink iránt, ez alatt az öt alkalom alatt is szépen összefonódott az iskolával, a létesülőben lévő gimnáziummal. Nagyon hálásak vagyunk neki, hogy magas színvonalú, tisztán antropozófus szemléletű előadásokat tartott, melyeket Debrecenben nem lehet elérni. Ez több szülőt elriasztott, de többen visszajárók lettek, mert megérezték ennek a szemléletnek a jövőbe mutató értékeit.

Hívunk és várunk minden szülőt, aki még utolsó alkalommal szeretné megismerni az angol származású európai műveltségű, nagyszívű Waldorf-tanárt. Tegyétek fel kérdéseiteket, hiszen ezért hívtuk őt!

Téma: a „Tudati fejlődés” – Rembrandt önarcképei alapján
Időpont: március 25. (szombat) 10.00-15.00.

A képzésre, közös gondolkodásra, művészi munkára szülőket és tanárokat egyaránt várunk.
Sam Európa több országában mentorált, mentorál Waldorf-gimnáziumokban, ma Magyarországon ebben a témában a legnagyobb tapasztalattal bíró szakember. Sam mindig kiemeli: Csak komoly szülői és tanári érdeklődés, és csoportmunka megindulásával jöhet létre a gimnázium. Az alapozás folyamata, az érdeklődéstől függően 2-4 év!
A részvétel ingyenes.

 

felnottek-iskolaja-sam-betts