Az év során mindvégig tervünk volt az udvar megújítása, élhetőbbé, gyerekbaráttá tétele, nagy és váratlan ajándék volt év végére, hogy német segítséggel megépülhetett a játszótér, amely reményeink szerint a jövő évben már egy egészen más udvarmegélést adhat majd az itt tanuló gyerekeknek.
A potsdami Montessori-iskola és a német KuKuK Kultur Egyesület szociális játszótérépítő projektjének köszönhetően iskolánk udvarán régóta várt és vágyott, európai színvonalú játszótéri elemek, játszófelületek épültek.
Külön köszönettel tartozunk azért a nagyszerű, valóban szívélyes vendéglátásért, amelyben a német középiskolásokat és az építőcsapatot részesítette a szülői kör, folyamatosan kapjuk Németországból a megerősítéseket és pozitív visszajelzéseket a nálunk, velünk töltött egy hétről és a debreceni Waldorf-közösség vendégszeretetéről.
Különleges közösségi élmény volt így a tanév végén a német játszótér-projekt lezárása, a játszótér átadása, amely a bizonyítványosztást követően egy szép és felhőtlen, zenével-tánccal megélt közösségi ünneppel ért véget.
Ezúton adunk át Nektek egy kis emlékfüzért erről a hétről: munkáról, élményekről, kirándulásról FÉNYKÉPekkel, illetve egy remek videóval, ami megmutatja, hogyan lesz egy elképzelésből néhány nap alatt valóság:      JÁTSZÓTÉRÉPÍTÉS VIDEÓ

Vielen Dank!