4. osztályos tanulóink élményei az első közös korcsolyázásról:

“A negyedik osztály egyik nap korcsolyázni volt. (…) A végére már sokan belejöttek. Volt olyan is, aki most jött először korcsolyázni. A végén jót játszottunk a jégen.”
“Az osztályunk most volt először korcsolyázni. István bácsi tanított minket. Sokat nevettünk, de sose estem el. Én nagyon élveztem, különösen a szabad játékot. Sokat tanultam. Igaz, hogy már voltam, de ez egy külön élmény volt.”
“Az osztállyal elmentünk korcsolyázni. Nekem nagyon tetszett. A jég nagy volt. Szerintem ügyes voltam. Akadálypályákon is lehetett gyakorolni. Én jól éreztem, magam, remélem, hogy máskor is fogunk menni.”
“Nem annyira sikerült a korcsolyázás. Állandóan elestem és kis híján eltörtem a karomat. Bojákkal már jobban ment. Még csak az alapokkal bajlódok. A Jégcsarnokban a jég szerintem elég kemény volt. Otthon szörnyű izomgörcsöt kaptam.”
“(…) Először a földön, aztán a jégen is gyakoroltunk. Elsőnek csak helyben csináltuk a feladatokat, utána már egész pályán. A végén fogócskát játszottunk. Egy kis szabad játék is volt.”
“…Sokat estem le a jégre. Nem ment, de tanultam pár szabályt. (…) Fáztam egy kicsit a korcsolyapályán. (…)”
“(…) A végén, amikor már szabadon lehetett csúszkálni, akkor már nem estem el egyszer sem. Alig tudtam kimenni, mert a korcsolyának a talpa nagyon beleragadt egy jégen található résbe.”
“Egy keddi napon elmentünk korcsolyázni. (…) Én már nagyon sokszor voltam, de valamiért mindig elfelejtek korizni. Az elején kicsit ügyetlen voltam viszont a végére belejöttem.”

Az első korcsolyázás képekben:    ••••►