A mai nap folyamán vendégeink voltak a British Telecom önkéntesei, akik nagy lelkesedéssel tevékenykedtek az iskola által összeválogatott iskolaszépítő feladatok között. A projekt részeként az iskola 50 ezer forint anyag- és eszköztámogatásban is részesült, amelyet ezúton is köszönünk a BT-nek!
Feladataik között szerepelt az udvar végében elhelyezkedő komposztáló “kiszínesítése” is: Tinkó Kata (5. osztályos szülő) gyönyörűen előkészítette a hátsó kerítést, melyen a komposztálás folyamatának művészi kivitelezésű rajzai díszítenek majd: a BT-önkéntes Nóri munkájához a gyerekek is szívesen csatlakoztak a szünetekben 1-1 ecsetvonással.
Köszönjük minden önkéntesnek a munkáját!

“Múlt pénteken öt társammal egyetemben töltöttem el egy jó hangulatú napot a Waldorf-iskolában. A nap során kerítést festettünk, segítettünk a könyvtárköltöztetés előkészítésében, kipucoltuk az angolaknát és padokat is festettünk.
Laci és Pirike egész nap támogattak bennünket: Laci útmutatással, Pirike sok jó szóval és egy nagyon kedves, szívből jövő terülj-terülj asztalkámmal.
Egyik önkéntesünk, Nóri gyerekkoszorúban festette a komposztáló feletti kerítést, míg István nem csak a kinti könyvtárat költöztette át, hanem kis barátokra is szert tett, akik a nap során sokat segítettek neki. 
A nap végén köszönetként (a segítés öröme és a sok jó emlék mellé) egy-egy naptárat is kaptunk, amit mindenki nagy becsben tart.
A csapatból egyikünk már tervezi, hogy a Waldorf-iskolába hozza gyermekét két év múlva, és a többiek is nagyon szívesen jönnének vissza legközelebb is.
Még egyszer köszönjük a lehetőséget és örömmel nézünk a jövőbeli együttműködési lehetőségek felé!

Égerházi Zsuzsi
BT-önkéntes”

2017.10.13. Fotomontazs BT nap

Mentés