„Örömmel olvastam, hogy a Szent György-napi vásáron lehetőség van saját készítésű holmik árusítására is. Gondolkodtunk, hogy a mi családunk mivel tudna részt venni a vásáron. Az elmúlt években több festmény is készítettem, és a férjem adta az ötletet, hogy az egyiket ajánljuk fel licitálásra az iskolai alapítvány javára.
Már gyerekkorom óta hobbi szinten alkotok, saját készítésű rajzok, grafikák, festmények vesznek körül otthonunkban. A felajánlott 80×80 cm-es olajfestmény egy nyolcrészes mandala sorozat egyik alkotása.
Életemben mindig kerestem az utat a boldogsághoz. Sok jó és rossz dolgot éltem át, de egyet megtanultam, hogy nem a hely, ahol lakom, és nem a pénz, amivel rendelkezem, hozza meg a boldogságot, hanem a Harmónia, amivel körülveszem magam. Csodálattal tölt el az Univerzum harmóniája, a színek, a formák összekapcsolódásának végtelen lehetősége.
A nappal és éjjel, a hideg és meleg, a sötétség és világosság összehangoltsága ihlette a képet is, amelyet a vásáron szeretnék bemutatni. Arra szeretnélek biztatni Benneteket, hogy ha tetszik az alkotás, tegyetek arra ajánlatot, amelynek összege gyermekeink iskolai életét támogatja majd.

Üdvözlettel: Hermann Beáta”
(4.oszt. szülő)

HERMANN BEÁTA ÁRVERÉSRE BOCSÁTOTT OLAJFESTMÉNYE (80×80 cm)     •••••►